top of page

Thoover

 

 

De vzw THOOVER (Tervuren-HOeilaart-OVERijse) is een vereniging met een hart voor de Academie voor PodiumKunsten Overijse.

 

Als culturele partner in de druivenstreek verzorgt deze vzw de programmatie van kwalitatief hoogstaande  klassieke concerten in de regio. Zo organiseren ze elk seizoen een reeks aperitiefconcerten alsook een aantal avondvullende concerten.

 

Naast deze activiteiten als concertorganisator beheert de VZW THOOVER een aanzienlijk instrumentenfonds. Deze instrumenten zijn door de beginnende leerlingen van de APKO aan zeer democratische prijzen te huren. Het spreekt voor zich dat deze ondersteuning zowel voor de beginnende leerlingen als voor de APKO zeer waardevol is.

 

Wenst u graag lid te worden van Thoover vzw?  Als (steunend) lid geniet u van €2 korting op de door Thoover georganiseerde concerten.   Een individuele lidkaart kost € 5, een familiekaart € 12,5 en als steunend lid (vanaf € 25) wordt uw naam opgenomen in de lijst van het steuncomité.


Gelieve (de verlenging van) uw lidmaatschap, met vermelding van uw gegevens, te bevestigen via thoovervzw@gmail.com en het lidgeld van uw keuze over te maken op rekeningnummer BE15 0682 0092 6130 met vermelding ‘lidmaatschap’.

Wenst u graag persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van de Thooveracitiveiten : laat het weten op thoovervzw@gmail.com en u ontvangt ons digitaal ‘thoovernieuws’.

Secretariaat Thoover en instrumentenfonds  : P.I. Taymansstraat 10  -  3090 Overijse  

                                                                                  van maandag t.e.m. vrijdag van 14 tot 19 uur

thoover.jpg
bottom of page